Kartta

Nauti luonnosta eräkämpässä, kivenheiton päässä Tampereen keskustasta

Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualue sijaitsee Teisko-Aitolahdessa reilut 20 kilometriä Tampereen keskustasta koilliseen. Kintulammille pääset suuntaamalla Tampereen keskustasta 9-tietä pitkin Teiskoon. Pulesjärventie alkaa Sorilan risteyksestä ja silloin ollaan jo lähellä kohdetta. Kintulammin vuokratiloille kuljetaan kahta eri reittiä. Kintulammin majalle Kintulammentien kautta ja Kortejärven tilalle Keltolahdentien kautta.

Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualueella on kaksi vuokrakämppää, Kortejärven tila ja Kintulammin maja.

Kortejärven tila siirtyi Tampereen kaupungin omistukseen 1990-luvulla. Tilan rakennukset on entisöity kunnioittaen vanhan ajan henkeä. Kortejärven tilan päärakennuksessa on nykyaikainen keittiö ja majoitustilaa 10 hengelle. Tilalla on lisäksi puulämmitteinen rantasauna, grillikota, liiterirakennus sekä wc-rakennus.

Kintulammin maja on perinteinen tukkikämppä. Keittiötiloista löytyy keittolevy, jääkaappi ja kahvinkeitin. Tuvassa on perinteiset kerrossängyt 12 hengelle. Lammen rannalla oleva rantasauna kruunaa kokemuksen.

Muistathan kunnioittaa vuokratilojen piha-alueen ja asiakkaidemme yksityisyyttä silloin, kun tila on varauskäytössä.

Varaa ja vuokraa eräkämppä käyttöösi

Retkipäivän Kintulammilla voi kruunata saunan lauteilla ja illanvietolla ystävien kesken alueen vuokratuvissa. Valittavana on kaksi eri tilaa, perinteinen Kintulammin tukkikämppä tai entisöity Kortejärven vanha maatila.

Kuinka löydät perille?

Karttatiedot

Oheisia karttoja selaamalla löydät Kintulammille kauempaakin. Kintulammin alueopasteet alkavat Pulesjärventien varrelta.

P1 parkkialue, Keltolahdentie 47, 33680 Tampere

P2 parkkialue, Kintulammentie 378, 33680 Tampere

Sijainti

Kintulammin luonnonsuojelualue sijaitsee Teisko-Aitolahdessa reilut 20 kilometriä Tampereen keskustasta koilliseen.

Henkilöautolla

Saapuminen alueelle tapahtuu Tampereen suunnasta kääntymällä Aitolahti-Sorilan risteyksestä Pulesjärventielle. Pulesjärventieltä käännytään alueen pysäköintipaikoille joko Keltolahdentie 47 (P1 – Kortejärven tila) tai Kintulammentie 378 (P2-Kintulammin maja).

 

Huomioithan, että pysäköintialueet ovat rajallisia ja alueelle vievät ajotiet kapeita. Teillä on ohituspaikkoja. Noudata siis varovaisuutta alueelle saapuessasi.

Julkisella liikenteellä

Nysse-linjat 28A ja 90 liikennöivät 1-2 kertaa tunnissa Sorilan pysäkille nro 5218. Pysäkiltä on matkaa Kintulammin majalle noin 7 kilometriä ja Kortejärven tilalle noin 9 kilometriä.

 

Pulesjärventie on kävelijälle melko vilkasliikenteinen ja tiellä on raskasta sorakuormaliikennettä. Kävelyä linjalta 28a tai 90 EI SUOSITELLA turvallisuussyistä lasten tai isojen ryhmien kanssa.

Pyörällä

Alueelle on erittäin hyvä mahdollisuus saapua pyörällä. Pulesjärventietä kulkeva ”Viitapohjan lenkki” on suosittu lenkki pyöräilijöiden keskuudessa. Viimeiset tieosuudet vuokratiloille ovat soratietä