Varaa

Kortejärven tila

Lis

Kortejärven tila

Hinta alkaen: 110,00 sis. alv 10 %

Check in: klo 16.00 / Check out: klo 15.00

Check out aika on kalenterivarauksesta seuraavana päivänä. Eli jos aiot varata esim. viikonlopun, varaa PE ja LA päivät. Tällöin Check in on perjantaina klo 16.00 ja Check out on sunnuntaina klo 15.00.

Alkaen oleva hinta on arkipäivän normaali hinta. Viikonloppujen päivistä (perjantai ja lauantai) tulee +20,00€ lisä.

Varaamalla ja maksamalla tuotteen hyväksyt maksuehdot, vuokratilan käyttö- ja järjestyssäännöt sekä vuokraussopimuksen (lue nämä sivun alaosasta).

Kuvaus

Kortejärven tila siirtyi kaupungin omistukseen 1990-luvulla. Tilan rakennukset entisöitiin kunnioittaen vanhan ajan henkeä ja ihastuttava pihamiljöö puulämmitteisine saunoineen on vuokrattavissa.

Kortejärven tilan osoite:
Keltolahdentie 47
33680 Tampere

Ajo-ohje: Viitapohjan tiehaarasta Pulesjärven tietä, noin 9 km jonka jälkeen vasemmalle kohti Kortejärveä noin 2,2 km. Majoittujille on pysäköintialue tilan pihapiirissä. Pysäköintialue on myös Kintulammin retkeilyalueen käytössä.

Majoitus: Päärakennuksessa on majoitustilaa 10 hengelle. Pirtissä levitettävät sohvavuoteet 6 hengelle ja erillisessä makuukammarissa kerrossängyt 4 hengelle. Kerrossängyissä on patja, peite ja tyyny. Omat liinavaatteet tai makuupussi ja tyynyliina mukaan. Sohvavuoteille suositellaan makuupussimajoitusta.
Varustus: Pirtissä on pirttikalusto ja leivinuuni. Kamarissa pystyuuni. Muutoin sähkölämmitys. Keittiössä kylmä vesi, puuliesi, sähköhella (uuni/levyt), mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin leivänpaahdin sekä kattiloita ja paistinpannuja. Astioita, kulhoja, tarjottimia sekä ruokailuvälineitä. Lisää varustelusta voit kysyä if.tinappmukoke@suarkouv.
Vesi: Juomakelpoinen kaivovesi
Sauna: Itselämmitettävä puulämmitteinen sauna. Vesi kesällä hanasta ja talvisin kantamalla järvestä.
Muut tilat: Pihapiirissä lämmin wc-rakennus invaluiskalla, jossa 2 erillistä wc-tilaa, grillikatos, puuliiteri.
Erikoistietoja: Alueella soutuvene tilan varaajien käyttöön.
Retkeilyalue: Tilan parkkialue on myös Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualueen käytössä, ja ajoittain saattaa olla liikennettä ja kulkua tilan läheisyydessä.

Katso tämä ennen varausta!
Varaaminen

Tila/Maja on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 15.00.

Voit varata maksimissaan seitsemän vuorokautta peräkkäin.

Voit varata majoitusta viimeistään 3 vuorokautta ennen vuokraustapahtumaa.

Lisätietoja maksuehdot ja vuokratilan käyttö- ja järjestyssäännöt/vuokraussopimus kohdista.

Maksaminen

Vuokrat ja varausvuorokaudet

Kintulammi arkisin su klo 16 – pe klo 15 70,00 / vrk
Viikonloput pe klo 16 – su klo 15 90,00 / vrk

Kortejärvi arkisin su klo 16 – pe klo 15 110,00 / vrk
Viikonloput pe klo 16 – su klo 15 130,00 / vrk

Hinnat sisältävät 10 % ALV

Maksutavat

Majoitus maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen varauksenteon yhteydessä pankki- tai luottokortilla, verkkopankkitunnuksilla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Avainten nouto ja palautus

Vuokratilan avaimet noudetaan Aitolahden Teboil huoltamon asiakaspalvelusta vuokra-ajan alkamispäivänä kello 08 – 22 välisenä aikana.

Teboil Aitolahti
Kaitavedentie 95, 33680 Tampere
avoinna joka päivä klo 08 – 22 välisenä aikana

Asiakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä. Avain kuitataan vastaanotetuksi asiakaspalvelun ohjeiden mukaan. Avain palautetaan Aitolahden Teboil huoltamon asiakaspalveluun välittömästi vuokra-ajan päätyttyä kello 08 – 22 välisenä aikana. Teboil Aitolahti ei vastaa vuokratilojen kuntoon, siisteyteen ja muuhun ylläpitoon liittyviin kysymyksiin vuokra-aikana eikä ennen tai jälkeen vuokrauksen.

Reklamaatio ja peruutusilmoitukset Wa/txt viestillä reklamaationumeroon 040 125 3703 tai sähköpostilla if.tinappmukoke@suarkouv

Operaattori Ekokumppanit Oy

Peruutus

Varaus tulee peruuttaa viimeistään 21 vuorokautta ennen varauksen alkamista. Viimeistään 21 vuorokautta ennen peruutettujen varausten maksu palautetaan kokonaisuudessaan. Jos peruutus tehdään alle 21 vuorokautta ennen, jo suoritettuja maksuja ei palauteta. Hyväksytyn varauksen peruuttaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä palvelun operaattorin Ekokumppanit Oy:n yhteystietoihin ohjeen mukaan. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut ohjeistuksen mukaisesti toimipisteeseen.

Peruutusilmoitukset Wa/txt viestillä reklamaationumeroon 040 125 3703 tai sähköpostilla if.tinappmukoke@suarkouv

Operaattori Ekokumppanit Oy

Sisään- ja uloskirjautuminen

Mökille voi saapua klo 16 alkaen, ja mökki on luovutettava siivottuna viimeistään klo 15 vuokra-ajan päättyessä.

Vuokrat ja varausvuorokaudet
Kintulammin maja

Arkisin su klo 16 – pe klo 15 | 70,00€ / vrk
Viikonloput pe klo 16 – su klo 15 | 90,00€ / vrk

Kortejärven tila

Arkisin su klo 16 – pe klo 15 | 110,00€ / vrk
Viikonloput pe klo 16 – su klo 15 | 130,00€ / vrk

Hinnat sisältävät 10 % ALV

Vuokratilan käyttö- ja järjestyssäännöt/ vuokraussopimus
1 Sopimuksen syntyminen ja soveltamisala

Osapuolten välille syntyy sitova majoitussopimus, kun asiakas on onnistuneesti varannut ja maksanut varauksen. Tekemällä ja maksamalla varauksen asiakas sitoutuu noudattamaan näitä sopimusehtoja. Asiakas vastaa siitä, että myös hänen seuralaisensa noudattavat tämän sopimuksen ehtoja, sekä kiinteistön käyttö- ja järjestyssääntöjä.

Tilan omistaja tai haltija voi täydentää tai poiketa yleisistä ehdoista tilakohtaisilla ehdoilla ja ohjeistuksella.

Tämän sopimuksen osapuolia ovat, tilan omistaja Tampereen kaupunki ja vuokraaja. Tilojen vuokrauksen operaattorina toimii Ekokumppanit Oy.

2 Mökin varaaminen ja käyttö

Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään täysi-ikäinen (18 vuotta täyttänyt). Mökkiä saa käyttää vain tavanomaiseen vuokramökin tarkoitukseen. Mökkiin saa majoittua ainoastaan enimmäismäärä asukkaita.

  • Kintulammin maja 20 henkeä
  • Kortejärven tila 10 henkeä.

Varaamisessa noudatetaan erillisiä maksu- ja peruutusehtoja. Majoitustiloja voi vuokrata maksimissaan 7 vuorokautta. Majoitustiloja voi vuokrata aikaisintaan 3 vuorokautta ennen vuokraustapahtumaa.

3 Sisään- ja uloskirjautumisajat ja siivoaminen

Majoitusvuorokausi alkaa kello 16 ja päättyy kello 15.00. Asiakas vastaa itse kuljetusten järjestämisestä kohteeseen ja sieltä pois. Lähtöpäivänä mökin, saunan, oheispalveluiden tilojen ja piha-alueiden on oltava siivottuna ja tyhjä asiakkaan tavaroista, mahdolliset ikkunaluukut suljettuina ja kaikki tilat lukittuina.

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muuttaa sisään- ja uloskirjautumisaikaa kesken kauden painavasta syystä, esimerkiksi huollon aikataulujen yhteensovittamiseksi.

Vuokratilojen avainten nouto ja palauttaminen:

Teboil Aitolahti

Kaitavedentie 95, 33680 Tampere

Avoinna joka päivä klo 08 – 22 välisenä aikana

ks. lisätietoja maksuehdot tai varauksen tiedot.

4 Majoitustilojen hoito ja asiakkaan vastuu

Majoitushintaan kuuluu mökin, saunan ja oheistilojen vapaa käyttöoikeus. Asiakas on vastuussa mökistä, saunasta ja oheistiloista varauksen ajan uloskirjautumiseen saakka. Asiakkaan poistuessa mökistä ja muista tiloista hänen on varmistuttava siitä, että ovet ja ikkunat ovat suljettu. Kohteen varaaja on varausjakson aikana vastuussa avaimista. Jos asiakas kadottaa avaimen, on tästä perittävä maksu 30 euroa. Mikäli asiakas kadottaa avaimen kesken vuokrauskauden on tästä ilmoitettava viipymättä Wa/txt viestillä reklamaationumeroon 040 125 3703.

Asiakas vastaa mökin ja siihen kuuluvan pihapiirin perussiisteyden ylläpidosta, roskien viemisestä ja loppusiivouksesta. Huonekalut ja muut varusteet tulee olla paikoillaan ja ehjinä, astiat tiskattuna. Asiakkaan on vietävä mukanaan ruokatarvikkeet, tyhjät pullot ja tölkit ja roskat. Sekajätteelle on varattu omat astiansa majoitustilojen sisääntulojen yhteydessä.

5 Vauriot, puutteet ja reklamaatiot – siivoaminen

Asiakkaan on viipymättä ilmoitettava siivoamattomasta mökistä ja mökkiin kuuluvan irtaimiston tai rakenteen vahingoittumisesta. Kaikki huomautukset mökin varustukseen ja kuntoon liittyen, on osoitettava viivytyksettä palveluntarjoajalle. Palveluntarjoajalla tai hänen edustajillaan on tarvittaessa oikeus päästä huoneistoon sen kunnon tarkastusta tai ylläpitoa varten.

Ilmoitukset Wa/txt viestillä reklamaationumeroon 040 125 3703 tai sähköpostilla if.tinappmukoke@suarkouv

Operaattori Ekokumppanit Oy

Palveluntarjoaja ei ole velvollinen hyvitykseen jälkikäteen tehdystä huomautuksesta. Asiakas on velvollinen korvaamaan mökille ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot, jos ne on aiheutettu tahallisesti tai huolimattomuuden seurauksena. Korjauksesta tai siivouksesta laskutetaan asiakasta todellisten kulujen mukaan jälkikäteen, mutta kuitenkin vähintään 150 €.

6 Tupakointi ja lemmikit

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tiloissa on sallittua pitää lemmikkejä. Asiakas vastaa kaikesta lemmikkien aiheuttamasta vahingosta.

7 Löytötavara

Palvelutarjoaja ei vastaa mökkiin tai yleisiin tiloihin jätetyistä tavaroista. Löytötavaroita käsitellään löytötavaralain mukaisena laitoslöytönä ja niitä säilytetään kohteessa kauden loppuun. Löytötavaroiden palautuksesta aiheutuneet kulut kuuluvat asiakkaalle.

8 Palvelutarjoajan peruutusoikeus ja sopimuksen purkaminen

Jos palvelutarjoaja ei pysty ylivoimaisen esteen (force majeure) takia tarjoamaan varattua tilaa, palvelutarjoajalla on oikeus muuttaa asiakkaan varauksen ajankohtaa tai kestoa tai perua varaus kokonaan. Palvelutarjoajan käyttäessä peruutusoikeuttaan asiakkaasta riippumattomista syistä, maksu palautetaan kokonaisuudessaan. Palvelutarjoajalla ei ole velvollisuutta osoittaa asiakkaalle korvaava majoitusta.

Palvelutarjoajalla on oikeus purkaa majoitussopimus päättymään välittömästi, jos asiakas tai hänen seuralaisensa syyllistyy sellaiseen laiminlyöntiin tai menettelyyn, mikä olennaisesti rikkoo tätä sopimusta.

Palvelutarjoajalla on oikeus purkaa majoitussopimus päättymään välittömästi myös, jos:

1 Asiakas rikkoo kiinteistön järjestyssääntöjä tai harjoittaa kiinteistöllä rikollista, vaarallista tai muutoin sopimuksen vastaista tai sopimattomaksi katsottavaa toimintaa;

2 Asiakas aiheuttaa tahallaan tai huolimattomuuttaan vahinkoa huoneistolle, kiinteistölle, itselleen tai ympäristölle.

Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, maksuja ei palauteta.

Vuokrakiinteistöillä sovelletaan yleisiä Tampereen kaupungin kiinteistöille laadittuja järjestyssääntöjä.

9 Vastuunrajoitukset ja erimielisyyksien ratkaiseminen

Palveluntarjoaja ei vastaa majoituksen peruuntumisesta tai keskeytymisestä aiheutuneista välillisistä vahingoista. Palveluntarjoaja ei vastaa virheestä tai viivästyksestä, jos se aiheutuu ylivoimaisesta esteestä.

Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti osapuolten välisin neuvotteluin. Jos osapuolet eivät pääse yhteisymmärrykseen, asia ratkaistaan Tampereen käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakas voi saattaa asian myös kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Tampereen kaupunki 2020

Maksuehdot
1 Majoituksen maksaminen

Majoitus maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen varauksenteon yhteydessä pankki- tai luottokortilla, verkkopankkitunnuksilla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

2 Muutos- ja peruutusehdot

Hyväksytyn varauksen peruuttaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä palvelun operaattorin Ekokumppanit Oy:n yhteystietoihin ohjeen mukaan. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut ohjeistuksen mukaisesti toimipisteeseen.

Peruutusilmoitukset Wa/txt viestillä reklamaationumeroon 040 125 3703 tai sähköpostilla if.tinappmukoke@suarkouv

Operaattori Ekokumppanit Oy

2.1. Varauksen peruuttaminen ennen majoittumisen alkamista: Varaus tulee peruuttaa viimeistään 21 vuorokautta ennen varauksen alkamista. Viimeistään 21 vuorokautta ennen peruutettujen varausten maksu palautetaan kokonaisuudessaan. Jos peruutus tehdään alle 21 vuorokautta ennen varausta, suoritettua maksua ei palauteta.

2.2. Varauksen peruuttaminen majoitusjakson alkamisen jälkeen: Jos asiakas peruuttaa käyttövuoronsa sen alettua, palveluntarjoajalla on oikeus pidättää koko etukäteen maksettu summa.

Palveluntarjoajalla on oikeus vapauttaa peruttu vuoro uudelleen varattavaksi.

3 Avainten nouto ja palautus

Vuokratilan avaimet noudetaan Aitolahden Teboil huoltamon asiakaspalvelusta vuokra-ajan alkamispäivänä kello 08 – 22 välisenä aikana.

Teboil Aitolahti

Kaitavedentie 95, 33680 Tampere

Avoinna joka päivä klo 08 – 22 välisenä aikana

Asiakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä. Avain kuitataan vastaanotetuksi asiakaspalvelun ohjeiden mukaan. Avain palautetaan Aitolahden Teboil huoltamon asiakaspalveluun välittömästi vuokra-ajan päätyttyä kello 08 – 22 välisenä aikana. Teboil Aitolahti ei vastaa vuokratilojen kuntoon, siisteyteen ja muuhun ylläpitoon liittyviin kysymyksiin vuokra-aikana eikä ennen tai jälkeen vuokrauksen.

Reklamaatio ja peruutusilmoitukset Wa/txt viestillä reklamaationumeroon 040 125 3703 tai sähköpostilla if.tinappmukoke@suarkouv

Operaattori Ekokumppanit Oy

4 Vastuunrajoitukset ja erimielisyyksien ratkaiseminen

Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti osapuolten välisin neuvotteluin. Jos osapuolet eivät pääse yhteisymmärrykseen, asia ratkaistaan Tampereen käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakas voi saattaa asian myös kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Tampereen kaupunki 2020

Sivuston kuvat: Visit Tampere: Laura Vanzo, Ekokumppanit, pexels.com

2024 © Ekokumppanit Oy