Kartta
HIT_kollaasi_ODT_palvelut

Hiking travel, Hit

Opaspalvelut, Maastopyöräily, Maastoruokailut, Melonta, Retkiluistelu
Muut alueet, Esteettömät palvelut, Hervantajärven retkeilyalue, Kauppi, Kiimajoen melontapalvelut, Luontopolut, Näsijärven palvelut, Pyhäjärven palvelut
Palvelumme:

Hyvänmielen retkiä vuodesta 1992!

Olemme luontomatkailualan perheyritys, joka vuokraa välineitä, opettaa kyseisissä lajeissa ja järjestää myös retkiä. Sijaitsemme Tampereen Kaupissa, vain n. 3,3 km kävelymatkan päässä rautatieasemalta.

Vuokraamollemme pääsee myös hyvin julkisilla. Ratikan linja 1 tulee lähelle Kaupin urheilukenttiä, joiden läpi pääsee vuokraamollemme.

Bussilinja 2 taas tulee lähelle Rauhaniemen uimarantaa, josta suuntaamalla itään, seuraten järveä pääsee kohteeseemme. Bussilinja 26 taas tulee Petsamon alueelle (Koljontielle), josta kääntyessä Kaupinpuistonkadulle pääsee jälleen meille. Bussilinjojen aikataulut kannattaa tarkistaa esimerkiksi Nysse.fi aplikaatiosta tai sivuilta. Kaupin alueelta löytyy myös paljon parkkipaikkoja.

Talviaikaan ylläpitämillemme Näsijärven radoille pääsee monesta eri kohteesta. Radat (luistelu, hiihto ja kävely/pyöräily) seuraavat kaupungin rantaa välillä Kaupinoja-Elianderin uimaranta ja Reuhari-Halkoniemi. Rata toimii myös yhtenä kaupungin pisimmistä esteettömistä talvireiteistä. Esteettömän reitin lähtöpiste on vuokraamomme ranta Kaupinojalla ja suosittelemme tarkistamaan jäälle pääsyn pyörätuolilla, sillä tietyissä olosuhteissa se voi olla haastava. Talvella suosituimpia lajeja ovat retkiluistelu, maastohiihto, potkukelkkailu, liukulumikenkäily ja esimerkiksi curling, kun taas kesällä melonta kajakeilla, kanooteilla ja sup-laudoilla.

Kesäaikaan vuokraamme välineitä myös Varalan rannassa, Pyhäjärven puolella (Varalankatu 36). Pienimmät välineistämme ovat yhdelle hengelle, mutta meiltä löytyy myös paljon ryhmille suunniteltuja välineitä ja aktiviteetteja.

Toimimme ympärivuotisesti pyrkien mahdollistamaan turvallisen luontoliikunnan ja retkeilyn riemun ja olemme tottuneet siirtymään kaluston kanssa Pirkanmaalla asiakkaan toiveiden mukaan. Kauttamme kaikki alan palvelut.

Tervetuloa!